Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen

259,95

Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen nieuw model in zwart met fluo GEEL zijn ontworpen voor de meest veeleisende coureurs die op zoek zijn naar comfort, pasvorm en prestaties.

Beschrijving

Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen

Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen nieuw model in zwart met fluo GEEL zijn ontworpen voor de meest veeleisende coureurs die op zoek zijn naar comfort, pasvorm en prestaties.

Wat deze schoen uniek maakt, is het gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om de perfecte balans te vinden tussen comfort en prestaties. Zo is de schoen voorzien van een naadloze, thermisch gelaste constructie bestaande uit ultradunne PU-film en textiel om het gewicht te verminderen zonder afbreuk te doen aan het hoge niveau van comfort.

Daarnaast zijn de Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen voorzien van strategisch geplaatste lasergesneden ventilatiegaten en zijpanelen van textiel om de temperatuur van de voet te reguleren en de schoen ademend te maken. De F1-afgeleide dunne rubberen zool met een gestructureerd loopvlakpatroon levert het allerbeste niveau van gevoel, gevoeligheid en grip op de pedalen, waardoor je de ultieme controle hebt over je kart.

De Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van een elastische topkraag en instapzone gemaakt van gebreid bovenmateriaal voor een perfecte pasvorm. De schoen heeft een gestroomlijnd profiel dat zich aanpast aan de anatomie van de voet en zorgt voor een uitstekende pasvorm en prestaties.

Bovendien beschikt de Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen over een dual-strap sluiting met klittenband in de instap en de kraag voor een perfecte en veilige pasvorm. De schoen heeft ook een extra (niet zichtbare) instelbare sluiting in de instap voor het bieden van een perfecte pasvorm. De laterale zijde is gemaakt van textielmateriaal om de schoen ademend te maken, terwijl 3D-printvierkante graphics bescherming en structuur bieden.

Met een interne teenversterking voor schuurweerstand en bescherming, laseruitgesneden openingen op de teen en de mediale zijde voor extra ventilatie, en kraagpadding gemaakt van PU-schuim voor comfort en gewichtsbesparing, is de Alpinestars Tech1 KZ V2 Kartingschoen een onmisbaar item voor elke serieuze coureur.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Maat kiezen

37,5, 38,5, 40,5, 42,5, 43,5, 35, 45,5, 34, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Discipline