EGP tweedelige Winterjas

99,00

EGP Winterjas is een jas geborduurd met het logo van EGP. Het is de perfecte winterjas voor supporters, en teamleden om aan te doen op het circuit of gewoon als dagdagelijkse kleren. De jas is tweedelig en heeft een binnenvoering van fleece, deze is bevestigd met een dubbele rits waardoor dit deel er uit genomen kan worden. Zo kan u de jas zelf aanpassen naargelang de weersomstandigheid. Op de buik is de jas voorzien van twee zakken aan elke kant, een met als sluitingssysteem een rits, en een met een knop. Ook aan de binnenkant beschikt de jas in de fleece vest over een binnenzak met rits. De kap kan weggestoken worden in de kraag en makkelijk weer uitgehaald worden wanneer nodig.
Het is dus kortom een warme jas ideaal voor koude dagen langs het circuit, en voor de rijders om na het racen aan te doen om de spieren lekker warm te houden en herkenbaar te blijven als EGP rijder.

Artikelnummer: EGP-HUSKY Categorie: Tags: , , , , , ,

EGP tweedelige Winterjas

EGP tweedelige Winterjas is een jas geborduurd met het logo van EGP. Het is de perfecte winterjas voor supporters, en teamleden om aan te doen op het circuit of gewoon als dagdagelijkse kleren. De jas is tweedelig en heeft een binnenvoering van fleece, deze is bevestigd met een dubbele rits waardoor dit deel er uit genomen kan worden. Zo kan u de jas zelf aanpassen naargelang de weersomstandigheid. Op de buik is de jas voorzien van twee zakken aan elke kant, een met als sluitingssysteem een rits, en een met een knop. Ook aan de binnenkant beschikt de jas in de fleece vest over een binnenzak met rits. De kap kan weggestoken worden in de kraag en makkelijk weer uitgehaald worden wanneer nodig.
Het is dus kortom een warme jas ideaal voor koude dagen langs het circuit, en voor de rijders om na het racen aan te doen om de spieren lekker warm te houden en herkenbaar te blijven als EGP rijder.

Heeft u graag een volledige EGP outfit? Ontdek onze EGP collectie dan op onze website!

Wie is het EGP Racingteam?

Het EGP racingteam is een karting raceteam onder leiding van Wim Eyckmans, het team is actief op nationale en internationale races. Er word niet alleen gewerkt met wedstrijdrijders maar ook met hobbyrijders, zo wordt de karting bij EGP een toegankelijke sport voor ieder die hier interesse in heeft. De accommodatie die wordt aangeboden, garandeert perfecte omstandigheden om op het hoogste niveau te racen, met de beste service die u kunt voorstellen! EGP heeft meerdere jaren ervaring en staat dan ook klaar om u naar de top – of naar de finish – te brengen.

Gewicht 0,25 kg
Maatkeuze T-shirt casual

130, 140, XS, S, M, L, XL, 2XL

Scroll naar top