Waardebon Kids Kartingstage @ Karting Zolder

50,00

Artikelnummer: CZ-kidswaardebon Categorie:

Waardebon Kids Kartingstage @ Karting Zolder

Wil je je kind een dag bezorgen of een familielid/vriend. Twijfel dan niet om deze te bestellen. Met deze bon heb je recht om de beginselen van de kartsport te leren. Hierbij krijg je zowel theorie als praktijk aangeleerd door een profesioneel team. Heb je al ervaring, geen enkel probleem want zelfs de meer ervaren pilootjes zijn welkom om hun techiek nog bij te schaven.

Leerlingen worden opgeleid door ervaren piloten waarbij ze leren hun bochtentechniek zo efficiënt mogelijk te maken en het pedaalgevoel aan te passen zodoende ze betere piloten worden. Tijdens de middagpauze wordt er een ‘meet & greet’ met raceteams voorzien of een rondrit op het circuit van Zolder. Wij bieden een helm en raceuitrusting aan voor de piloten.

Programma overzicht:

– 8u30-9u   : Inschrijving van de kinderen.
– 9u-12u     : Aanvang kidsstage met afwisselend theorie en praktijk.
– 12u          : Meet & Greet Raceteam/Racepiloot

Tijdens de praktische lessen zullen de kinderen verdeeld worden over 3 groepen (beginners & gevorderden) zodat ze een aangepaste begeleiding hebben en dat we ze individueel beter kunnen bijsturen. Voor de gevorderden gaan we indien het mogelijk is qua ervaring van de pilootjes een wedstrijdje organiseren zodat ze kunnen laten zien wat ze hebben bijgeleerd en of ze kunnen presteren onder de druk van de wedstrijd.

Wij bieden voor ieder pilootje een helm, nekband en racepak aan en voor de ouders hebben we 2 inkomtickets. In de loop van de dag zullen de ouders een rondleiding krijgen op het circuit door een ervaren gids en zullen de pilootjes de sfeer van Circuit Zolder kunnen waarnemen.

Indien er nog vragen zijn kan u ons nog altijd mailen!

De prijs is €50 voor een ganse voormiddag van 9u tot 12u.