Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Funfastic pet Circuit Zolder zwart met rode finish vlag

20,00

Funfastic pet Circuit Zolder zwart met rode finish vlag. Een zwarte stijlvolle pet voorzien van een rode finish vlag die doorloopt tot op de klep. Deze pet heeft een verstelbare sluiting met daarop de tekst ‘Funfastic’ geborduurd. Een must voor elke racefan voor jong en oud! Deze pet is exclusief verkrijgbaar in de Speedwear Trackshop en webshop.

Uitverkocht

EAN: N/A Artikelnummer: CZ-CAP-FINISH Categorie:

Funfastic pet Circuit Zolder zwart met rode finish vlag

Funfastic pet Circuit Zolder zwart met rode finish vlag. Een zwarte stijlvolle pet voorzien van een rode finish vlag die doorloopt tot op de klep. Deze pet heeft een verstelbare sluiting met daarop de tekst ‘Funfastic’ geborduurd. Een must voor elke racefan voor jong en oud! Deze pet is exclusief verkrijgbaar in de Speedwear Trackshop en webshop. De pet is verkrijgbaar in één maat, maar verstelbaar naar het hoofd door de multifunctionele sluiting.

Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

Gewicht 0,5 kg
Scroll naar boven