Crewneck sweater Circuit Zolder GRADIENT

60,00

Crewneck sweater Circuit Zolder GRADIENT is een zachte trui zonder kap.

Artikelnummer: CZ-SW-B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Crewneck sweater Circuit Zolder GRADIENT

Crewneck sweater Circuit Zolder GRADIENT Een heerlijk zachte sweater zonder kap. Maakt leuke combinaties voor dagdagelijkse outfits!

Unisex maten. Beschikbaar in verschillende maten.

Deze crewneck maakt deel uit van de officiële merchandise van het Circuit van Zolder. Dit is enkel bij ons te verkrijgen.

Official Partner Circuit Zolder
Speedwear, Personal styling & Safety voor auto- en kartingsport. Als leverancier van racekleding, race(hand)schoenen brandwerende kleding en race accessoires zijn wij een official partner van het Circuit.

Merchandise shop
In de officiële merchandise shop kunt u onder andere terecht voor tal van leuke gadgets van een sleutelhanger tot kleding. De shop is geopend tijdens alle events te Circuit Zolder.

Deze events zijn terug te vinden op onze evenementenpagina. Daar vindt u alle autosport en karting events waar het Speedwear team aanwezig zal zijn en u het nodige advies zal kunnen geven.

Member
Als member van Racing Club Friend, kan u ook uw funfastic geschenk komen afhalen in onze trackshop en hebt u geniet u bij aankoop van 10% korting.*

Aarzel niet om uw geschenk te komen afhalen en eens een kijkje te nemen in onze leuke trackshop!

Trackshop Speedwear is als partner sinds jaar en dag aanwezig op dit circuit. Zowel coureurs als de bezoekers kunnen profiteren van onze expertise.

Als erkend Arai Helmet- service punt, kan u bij ons terecht om uw helm van een grondige check-up te voorzien. Bovendien bieden wij graag onze expertise aan met het kiezen van de gepaste racekledij.

Productomschrijving

  • 280gram
  • 85% Katoen en 15% gerecycleerd polyester
  • Geborsteld fleece 3 draden LSF (Low Shrinking fleece) aan de binnekant
  • Rechte snit
  • Vegan

*Zie hier voor de voorwaardes van de actiekortingen.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Maat kiezen

2XS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL