Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting en méér!

Circuit Zolder Funfastic Limited Edition Pet

25,00 22,50

Circuit Zolder Funfastic Limited Edition Pet. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl.

Uitverkocht

Artikelnummer: CZ-CAP-LIMITED Categorie:

Circuit Zolder Funfastic Limited Edition Pet

Circuit Zolder Funfastic Limited Edition Pet. Deze limited edition pet bevat het volledige circuit van Circuit Zolder overheen de volledige pet. Een exclusief design verzekerd! Deze pet heeft een verstelbare sluiting met daarop de tekst ‘Funfastic’ geborduurd. Een must voor elke racefan voor jong en oud! Deze pet is exclusief verkrijgbaar in de Speedwear Trackshop en webshop. De pet is verkrijgbaar in één maat, maar verstelbaar naar het hoofd door de multifunctionele sluiting.

Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

Scroll naar top