Vanaf dinsdag 10 JANUARI 2023 GEOPEND!

Alpinestars CORP Snap 2 Cap Antraciet

29,95

Alpinestars CORP Snap 2 Cap Antraciet met verstelbare achterkant. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars.

Uitverkocht

EAN: N/A Artikelnummer: 1211-81009-1810 Categorieën: , Tags: , ,

Alpinestars CORP Snap 2 Cap Antraciet

Alpinestars CORP Snap 2 Cap Antraciet met verstelbare achterkant. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

U kan kiezen voor een casual pet op maat van uw outfit. Bent u verzot op de wijde petten waar ook de bekendste Amerikaanse rappers mee rondlopen? Alpinestars heeft verschillende modellen in hun gamma, die allemaal te vinden zijn op onze Speedwear website!

Maatkeuze Casual Pet

O/S

Scroll naar boven