Alpinestars Pet Transfer – Zwart met wit ventilatierooster

34,95

Alpinestars Pet Transfer – Zwart met wit ventilatierooster. De pet is voorzien van een flexfitband waardoor hij als gegoten zit en voorzien is van een comfortabele fit. De klassiek omzoomde ventilatiegaatjes ronden het comfort perfect af.

Wissen
SKU: 1018- 81012/ 10/ L-XL Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Alpinestars Pet Transfer – Zwart met wit ventilatierooster

Alpinestars Pet Transfer – Zwart met wit ventilatierooster. De pet is voorzien van een flexfitband waardoor hij als gegoten zit en voorzien is van een comfortabele fit. De klassiek omzoomde ventilatiegaatjes ronden het comfort perfect af. Deze onverwisselbare hoofdbedekking voor de autosport- of kartingliefhebber is ideaal voor het gebruik in de paddock en op het circuit.

Deze pet bestaat uit zes panelen met een ronde klep. Gemaakt van 98% katoen en 2% spandex.
Verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL.

Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

Extra informatie

Maatkeuze Casual Pet

L/XL

Translate »