Alpinestars Pet Flavor- Zwart Camo pet met mesh achterkant

29,95

Alpinestars Pet Flavor- Zwart Camo pet met mesh achterkant. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars.

Uitverkocht

SKU: 1018-81013/18 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Alpinestars Pet Flavor- Zwart Camo pet met mesh achterkant

Alpinestars Pet Flavor- Zwart Camo pet met mesh achterkant. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

U kan kiezen voor een casual pet op maat van uw outfit. Bent u verzot op de wijde petten waar ook de bekendste Amerikaanse rappers mee rondlopen? Alpinestars heeft verschillende modellen in hun gamma, die allemaal te vinden zijn op onze Speedwear website!

 

Extra informatie

Maatkeuze Casual Pet

S/M

Translate »