Alpinestars Garage Trucker Pet Zwart/ Wit OS – modieuze pet voor heren

29,95

Alpinestars Garage Trucker Pet Zwart/ Wit OS – modieuze pet voor heren. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars.

Uitverkocht

SKU: 1038-81024-1020 Categorieën: , Tags: , ,

Alpinestars Garage Trucker Pet Zwart/ Wit OS – modieuze pet voor heren

Alpinestars Garage Trucker Pet Zwart/ Wit OS – modieuze pet voor heren. Draagt u ook graag een pet op het hoofd? Niet onbegrijpelijk, want het geeft uw outfit vaak net dat beetje meer stijl. En weerspannig haar temt u in geen tijd met een van de petten van Alpinestars. Zelfs indien u geen liefhebber bent van deze hoofddeksels is een degelijke pet altijd een gadget. Dankzij enkele eenvoudige tools vindt u zo de geschikte pet. Ongeacht in welke prijscategorie u wenst te zoeken, u zal steeds een pet op maat vinden.

U kan kiezen voor een casual pet op maat van uw outfit. Bent u verzot op de wijde petten waar ook de bekendste Amerikaanse rappers mee rondlopen? Alpinestars heeft verschillende modellen in hun gamma, die allemaal te vinden zijn op onze Speedwear website!