Sparco Nitro HANNU Witte werkschoen

118,58

Deze Sparco Nitro HANNU Witte werkschoen heeft de hoogste veiligheidsnormering (S3) en hoogste antislip certificaat. Dat maakt deze schoen altijd veilig in natte omstandigheden.

Artikelnummer: S07522 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Sparco Nitro HANNU Witte werkschoen

Uitleg specificaties

Soort zool
Deze zool geeft u de grip die u nodig heeft om veilig en efficiënt te werken. Naast stabiliteit is de Runflex zool ook ultra licht en ontworpen voor dagelijks intensief gebruik waarbij de voet regelmatig buigt. Dit maakt hem de perfecte keuze voor iedereen die lange werkdagen maakt en behoefte heeft aan comfortabele werkschoenen die lang meegaan.

SSparco Nitro HANNU Witte werkschoen heeft een S3 certificaat met als veiligheidsniveau en biedt daarom dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan, een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten de zool kunnen doorboren, en daarnaast een waterbestendige en oliebestendige zool.

De Sparco Nitro HANNU Witte werkschoen heeft de hoogste antislip normering wat wil zeggen dat anti slip op keramische grond bedekt met water en detergent (zeep) EN anti slip op stalen ondergrond bedekt met glycerol (glycerine)

EN ISO 20345:2011 stelt specifieke eisen aan de veiligheidsprestaties van schoenen. Deze veiligheidsschoen werd getest op schokdemping, waterbestendigheid, antislip en penetratieweerstand.

SSparco Nitro HANNU Witte werkschoen is volledig metaalvrij.  Ten eerste zorgen ze voor een lager gewicht, wat de drager meer comfort biedt en vermoeidheid van de voeten en benen vermindert. Bovendien zijn metaalvrije veiligheidsschoenen ook beter bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de levensduur van de schoen kan verlengen.

Extra informatie

Gewicht 1,38 kg
Maat kiezen

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Metaalvrij

Sluitmechanisme