Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen

82,28

Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen heeft een leuke sneaker-style. Toch biedt deze schoen alle bescherming die je nodig hebt omdat hij voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen!

Artikelnummer: S07537MR Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen

Uitleg specificaties

Soort zool
één van de belangrijkste kenmerken van deze zool is de laddergrip die in de zool verwerkt is. (LG) Hij biedt je de meeste veiligheid en stabiliteit wanneer u op de ladder staat.

Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen heeft S3S veiligheidsniveau en biedt daarom dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan, een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten de zool kunnen doorboren, en daarnaast een waterbestendige en oliebestendige zool.

EN ISO 20345:2022 is de meest recente versie van de Europese norm voor veiligheidsschoenen en stelt strengere eisen aan ontwerp en prestaties dan de voorgaande versies.
Een van de belangrijkste toevoegingen is het testen van de prestaties van de zool op elektrische weerstand. Verder stelt de norm nu ook hogere eisen aan de schokabsorptie van de schoenen, om de bescherming tegen impact van vallende voorwerpen te verbeteren.
De weerstand tegen het doordringen van scherpe voorwerpen is ook aangescherpt, om te voorkomen dat werknemers zichzelf per ongeluk verwonden op de werkvloer.

ESD-veiligheidsschoenen hebben een antistatische zool die de elektrostatische lading afvoert. Deze Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen is speciaal ontworpen om de drager te beschermen tegen elektrostatische ontladingen en bieden extra veiligheid in omgevingen waar gevoelige elektronica of explosieve stoffen aanwezig zijn.

Sparco Indy SANREMO veiligheidsschoen is volledig metaalvrij.  Ten eerste zorgen ze voor een lager gewicht, wat de drager meer comfort biedt en vermoeidheid van de voeten en benen vermindert. Bovendien zijn metaalvrije veiligheidsschoenen ook beter bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de levensduur van de schoen kan verlengen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maat Sparco

, , , , , , , , , , , ,

Kleur

Blauw

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Sluitsysteem

Metaalvrij