Sparco Evo SARNO sneaker-stijl veiligheidsschoen

119,79

Sparco Evo SARNO sneaker-stijl veiligheidsschoen biedt je de mogelijkheid om een comfortabele sneaker te dragen op je werk terwijl je goed beschermd bent.

Beschrijving

Sparco Evo SARNO sneaker-stijl veiligheidsschoen

Uitleg Specificaties

Soorten Zool
De flatgrip zool is ultra licht en is ergonomisch ontworpen voor extra ondersteuning van de voet. Dit maakt hem ideaal voor lange werkdagen waarbij u veel op uw voeten staat. De groeven in de flatgrip zool zijn ook ontworpen om de beste anti-slip mogelijkheid te bieden. Of u nu werkt op een gladde vloer of in een omgeving met veel water, u kunt erop vertrouwen dat de flatgrip zool u de grip geeft die u nodig heeft om veilig en efficiënt te werken. 

Sparco Evo SARNO sneaker-stijl veiligheidsschoen heeft een SP1 normering en heeft dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan en daarnaast een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten, zoals spijkers of glas, de zool kunnen doorboren. Verder is deze schoen in bezit van een gesloten hiel (ook bij laag schoeisel) en heeft deze hiel een energie absorberende functie. Deze schoen is ook antistatisch.

Daarbovenop heeft de Sparco Evo SARNO sneaker-stijl veiligheidsschoen ook de hoogste anti slip normering (SRC) wat wil zeggen op keramische grond bedekt met water en detergent (zeep) EN anti slip op stalen ondergrond bedekt met glycerol (glycerine) getest en goedgekeurd.

Deze schoen is volledig metaalvrij. Ten eerste zorgen ze voor een lager gewicht, wat de drager meer comfort biedt en vermoeidheid van de voeten en benen vermindert. Bovendien zijn metaalvrije veiligheidsschoenen ook beter bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de levensduur van de schoen kan verlengen.

EN ISO 20345:2011 stelt specifieke eisen aan de veiligheidsprestaties van schoenen. Deze veiligheidsschoen werd getest op schokdemping, waterbestendigheid, antislip en penetratieweerstand.

Extra informatie

Gewicht 1,38 kg
Maat Sparco

, , , , , , , , , ,

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Sluitsysteem

Metaalvrij