Sparco Evo LOSAIL outdoor werkschoen

135,52

Sparco Evo LOSAIL outdoor werkschoen heeft een stoere look and feel geïnspireerd door de racingwereld. Hij is gemaakt uit hoge kwaliteit waterafstotend suède leer.

Beschrijving

Sparco Evo LOSAIL outdoor werkschoen

Uitleg Specificaties

Soorten Zool
De flatgrip zool is ultra licht en is ergonomisch ontworpen voor extra ondersteuning van de voet. Dit maakt hem ideaal voor lange werkdagen waarbij u veel op uw voeten staat. De groeven in de flatgrip zool zijn ook ontworpen om de beste anti-slip mogelijkheid te bieden. Of u nu werkt op een gladde vloer of in een omgeving met veel water, u kunt erop vertrouwen dat de flatgrip zool u de grip geeft die u nodig heeft om veilig en efficiënt te werken. 

Sparco Evo LOSAIL outdoor werkschoen heeft een veiligheidsniveau van S3 en biedt daarom dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan, een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten de zool kunnen doorboren, en daarnaast een waterbestendige en oliebestendige zool.

Daarbovenop heeft de Sparco Evo LOSAIL outdoor werkschoen ook de hoogste anti slip normering (SRC) wat wil zeggen op keramische grond bedekt met water en detergent (zeep) EN anti slip op stalen ondergrond bedekt met glycerol (glycerine) getest en goedgekeurd.

Deze schoen is volledig metaalvrij. Ten eerste zorgen ze voor een lager gewicht, wat de drager meer comfort biedt en vermoeidheid van de voeten en benen vermindert. Bovendien zijn metaalvrije veiligheidsschoenen ook beter bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de levensduur van de schoen kan verlengen.

EN ISO 20345:2011 stelt specifieke eisen aan de veiligheidsprestaties van schoenen. Deze veiligheidsschoen werd getest op schokdemping, waterbestendigheid, antislip en penetratieweerstand.

Extra informatie

Gewicht 1,38 kg
Maat kiezen

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Sluitsysteem

Metaalvrij