Sparco Challenge ZELTWEG hoogwaardige werkschoen

95,59

Sparco Challenge ZELTWEG hoogwaardige werkschoen is een stoere en comfortabele waterdichte veiligheidsschoen met de hoogste veiligheidsnormering (S3) en hoogste anti-slip (SRC).

Artikelnummer: S07524 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Sparco Challenge ZELTWEG hoogwaardige werkschoen

Uitleg Specificaties

Soorten Zool
De zool absorbeert schokken en stoten bij elke stap die u zet, waardoor uw voeten minder worden belast en u de hele dag comfortabel kunt blijven werken.

Maar dat is niet alles. De streettech zool heeft ook een uitstekende anti-slip functie. Dankzij de groeven in de zool die zorgen voor de ideale uitstroom van vloeistoffen en vuil, waardoor de zool schoon en slipvrij blijft. Bovendien is de zool zeer duurzaam en geschikt voor dagelijks intensief gebruik. De zool is ontworpen om lang mee te gaan, zonder te verslijten of af te brokkelen.

Sparco Challenge ZELTWEG hoogwaardige werkschoen heeft een S3 normering als veiligheidsniveau en biedt daarom dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan, een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten de zool kunnen doorboren, en daarnaast een waterbestendige en oliebestendige zool.

Daarbovenop heeft de Sparco Challenge ZELTWEG hoogwaardige werkschoen ook de hoogste anti slip normering (SRC) wat wil zeggen op keramische grond bedekt met water en detergent (zeep) EN anti slip op stalen ondergrond bedekt met glycerol (glycerine) getest en goedgekeurd.

Deze schoen is volledig metaalvrij. Ten eerste zorgen ze voor een lager gewicht, wat de drager meer comfort biedt en vermoeidheid van de voeten en benen vermindert. Bovendien zijn metaalvrije veiligheidsschoenen ook beter bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de levensduur van de schoen kan verlengen.

EN ISO 20345:2011 stelt specifieke eisen aan de veiligheidsprestaties van schoenen. Deze veiligheidsschoen werd getest op schokdemping, waterbestendigheid, antislip en penetratieweerstand.

Extra informatie

Gewicht 1,38 kg
Maat kiezen

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Metaalvrij

Sluitmechanisme