Sparco ARCTIC waterdichte veiligheidsschoen

114,95

Deze Sparco ARTIC waterdichte veiligheidsschoen heb je nodig als je je veelvuldig in natte (werk)omstandigheden begeeft.

Artikelnummer: S07533 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Sparco ARCTIC waterdichte veiligheidsschoen

Uitleg specificaties

Soort Zool
Een van de belangrijkste kenmerken van de Dynatech zool die deze Sparco ARTIC waterdichte veiligheidsschoen heeft, is zijn energie absorberende functie. De zool absorbeert schokken en stoten bij elke stap die u zet, waardoor uw voeten minder worden belast en u de hele dag comfortabel kunt blijven werken.

De Dynatech zool heeft ook een uitstekende anti-slip functie, dankzij de groeven in de zool zorgen deze voor de ideale uitstroom van vloeistoffen en vuil, waardoor de zool schoon en slipvrij blijft. Bovendien is de Dynatech zool zeer duurzaam en geschikt voor dagelijks intensief gebruik. De zool is ontworpen om lang mee te gaan, zonder te verslijten of af te brokkelen.

Sparco ARCTIC waterdichte veiligheidsschoen heeft S3 veiligheids normering en biedt daarom dus een veiligheidsneus die een impact van 200 joule kan weerstaan, een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe objecten de zool kunnen doorboren, en daarnaast een waterbestendige en oliebestendige zool.

De Sparco ARCTIC waterdichte veiligheidsschoen is anti slip op keramische grond bedekt met water en detergent (zeep) EN anti slip op stalen ondergrond bedekt met glycerol (glycerine) getest en goedgekeurd.

WATERDICHT
Deze Sparco ARTIC waterdichte veiligheidsschoen heeft de test ondergaan van 1000 stappen (ongeveer 20minuten) met een wateroppervlakte van 3cm water en bleef volledig droog.

 

Extra informatie

Gewicht 1,38 kg
Maat kiezen

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Fabrikant

Veiligheidsniveau

Model

CE - EN Norm

Teenbescherming

Slipweerstand

Zool

Hitte bestendig HRO

Antistatisch ESD

Laddergrip

Voetbreedte

Bovenmateriaal

Lining

Verwijderbare binnenzool

Tussenzool

Sluitsysteem

Metaalvrij