Sparco RW7 Delta Balaclava wit

66,55

Door deze mix van stoffen is de Sparco RW7 Delta Balaclava wit, onderkleding niet alleen comfortabel, maar biedt het ook uitstekende bescherming tegen hitte en vlammen. Dankzij een speciaal ontwikkelde ‘Body-Size’ weefstructuur zijn de elastische delen van de onderkleding extra rekbaar door toepassing van een geribbelde structuur. Zelfs na veelvuldig dragen blijven deze delen terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm. Door gebruik te maken van verschillende stoffen met unieke eigenschappen, is de Sparco RW7 Delta Balaclava wit comfortabel om te dragen onder alle omstandigheden. Bovendien biedt de onderkleding een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Beschrijving

Sparco RW7 Delta Balaclava wit

De Sparco RW7 Delta Balaclava wit onderkleding is voorzien van gedifferentieerde voor- en achterpantser. Dit betekent dat de onderkleding extra bescherming biedt op belangrijke plekken. De samenstelling van de onderkleding bestaat uit 57% viscose, 38% meta-aramide, 3% polyamide en 2% elasthaan.

Door deze mix van stoffen is de Sparco RW7 Delta Balaclava wit, onderkleding niet alleen comfortabel, maar biedt het ook uitstekende bescherming tegen hitte en vlammen.

Dankzij een speciaal ontwikkelde ‘Body-Size’ weefstructuur zijn de elastische delen van de onderkleding extra rekbaar door toepassing van een geribbelde structuur. Zelfs na veelvuldig dragen blijven deze delen terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm.

Door gebruik te maken van verschillende stoffen met unieke eigenschappen, is de Sparco RW7 Delta Balaclava wit comfortabel om te dragen onder alle omstandigheden.

Bovendien biedt de onderkleding een goede prijs-kwaliteitverhouding!

FIA GEKEURD

Een lijst van gehomologeerde racekleding is beschikbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website. Bovendien moet het ondergoed van het type “brandvrij” zijn volgens de FIA-norm 8856-2018.

Waarom nomex kledij?

Het dragen van Nomex onderkleding tijdens het racen is van cruciaal belang vanwege de bescherming die het biedt. Nomex is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hittebestendige eigenschappen en wordt vaak gebruikt in brandwerende kleding.

Het dragen van Nomex onderkleding onder de raceoverall zorgt ervoor dat de coureur extra bescherming heeft tegen vlammen en hitte in geval van een ongeval.

Nomex onderkleding fungeert als een extra laag bescherming tussen de huid van de coureur en de raceoverall. In het geval van een brandend ongeval, zal de Nomex onderkleding het vuur vertragen en de coureur tijd geven om uit de auto te komen.

Bovendien kan Nomex onderkleding ook helpen om de impact van een brand op het lichaam van de coureur te verminderen, wat kan resulteren in minder ernstige brandwonden.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline