Sparco RW 11 Evo t-shirt

223,85

Deze Sparco RW 11 Evo t-shirt is een noodzakelijk onderdeel van je onderkledij. De Sparco RW 11 Evo t-shirt heeft een volledige naadloze structuur en is ultra licht. Dit voor optimaal comfort! De Sparco RW 11 Evo t-shirt heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt.

Beschrijving

Sparco RW 11 Evo t-shirt

Deze shirt is een noodzakelijk onderdeel van je onderkledij. De Sparco RW 11 Evo t-shirt heeft een volledige naadloze structuur en is ultra licht. De Sparco RW 11 Evo t-shirt heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt.

Dit betekend dat het shirt bestaat uit microcapsules met een actief bestanddeel dat vrijkomt wanneer er een bepaalde temperatuur wordt bereikt. De werkzame stof bestaat uit menthol en draagt bij tot het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur.  Het bestandsdeel dat hiervoor zorgt komt langzaam vrij waardoor ook na veelvuldig wassen deze techniek blijft werken. Daarbovenop is dit ook nog eens anti-bacterieel.

Het biedt je een ideaal comfort onder je racepak omdat dit 1 vormt met je lichaam. Dit door de volledig naadloze constructie.

Het belang van een nomex T-shirt is als brandvertragende laag om je lichaam droog te houden en te beschermen tot zéér hoge temperaturen.

Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Verkrijgbaar in diverse maten.

De race kledij (race-overall, balaclava) alsook de schoenen en handschoenen moeten minimum voldoen aan de norm FIA 8856-2018.

De lijst van gehomologeerde race kledij is beschikbaar op simpele aanvraag bij RACB Sport of via de officiële FIA website.

Bovendien zal het ondergoed van het type ‘brandvrij’ moeten zijn volgens de FIA norm 8856-2018.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Maat kiezen

one size, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Discipline