Sparco RW 10 Shield Tech Nomex Broek WIT

127,05

De Sparco RW 10 Shield Tech Nomex Broek WITT heeft een volledige naadloze structuur en is ultra licht. Dit voor optimaal comfort! De Sparco RW 10 Shield Tech Nomex Broek WIT heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt. Waardoor je de beste bescherming draagt.

Beschrijving

Sparco RW 10 Shield Tech Nomex Broek WIT

Coureurs moeten zich beschermen tegen hoge temperaturen om optimaal te presteren, en de Sparco RW 10 Shield Tech Nomex Broek WIT is een onmisbaar onderdeel van hun race-uitrusting.

De broek is speciaal ontworpen met een naadloze constructie en is zeer licht van gewicht voor maximaal comfort onder een race-overall. Het beschikt over X-Cool-technologie met belangrijke voordelen.

Microcapsules in de stof bevatten een actief ingrediënt dat vrijkomt wanneer een bepaalde temperatuur wordt bereikt. Dit actieve ingrediënt, menthol, helpt de lichaamstemperatuur van de coureur te verlagen.

De technologie werkt langzaam en blijft effectief, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien is de broek antibacterieel.

Nomex-broeken zijn essentieel als brandwerende laag en beschermen coureurs tegen hoge temperaturen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie van de broek, en in verschillende maten.

Race-uitrusting zoals een race-overall, balaclava, schoenen en handschoenen moeten voldoen aan de FIA 8856-2018-normen. Een lijst van goedgekeurde racekleding is op aanvraag beschikbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website.

Ondergoed moet ook voldoen aan de FIA-norm 8856-2018 en brandwerend zijn om coureurs te beschermen tegen letsel in het geval van een ongeval.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline

Maat kiezen

XS, S/M, L/XL, XXL, 2XL