Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART

199,65

Deze Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART is een noodzakelijk onderdeel van je onderkledij. De Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART heeft een volledige naadloze structuur en is ultra licht. Dit voor optimaal comfort! De Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt voor top bescherming.

Beschrijving

Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART

Sparco RW 10 Shield Pro Tshirt ZWART is een essentieel onderdeel van de onderkleding voor coureurs. Deze t-shirt heeft een naadloze structuur en is ultra licht van gewicht.

Bovendien is deze t-shirt voorzien van X-cool technologie. Dit houdt in dat het shirt microcapsules bevat met een actief bestanddeel dat vrijkomt wanneer er een bepaalde temperatuur wordt bereikt.

De werkzame stof is menthol, wat helpt bij het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur. De stof komt langzaam vrij, waardoor deze technologie blijft werken, zelfs na veelvuldig wassen. Bovendien is het shirt ook antibacterieel.

De naadloze constructie van het shirt zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam en biedt daardoor optimaal comfort onder het racepak.

Een nomex T-shirt is van groot belang als brandvertragende laag om het lichaam droog te houden en te beschermen tegen zeer hoge temperaturen.

Nomex is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen die de kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Het t-shirt is verkrijgbaar in diverse maten.

Zowel de racekledij (race-overall, balaclava), schoenen en handschoenen als het ondergoed moeten voldoen aan de norm FIA 8856-2018.

De lijst van gehomologeerde racekledij is beschikbaar op aanvraag bij RACB Sport of via de officiële FIA-website.

Bovendien moet het ondergoed van het type ‘brandvrij’ zijn volgens de FIA-norm 8856-2018.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline

Maatkeuze Sparco Onderkleding

XXL, L/XL, S/M, XS