Sparco RW 10 Shield Pro Broek WIT

187,55

De Sparco RW 10 Shield Pro Broek WIT heeft een volledige naadloze structuur en is ultra licht. Dit voor optimaal comfort! De Sparco RW 10 Shield Pro Broek WIT heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt. Waardoor je de beste bescherming draagt.

Beschrijving

Sparco RW 10 Shield Pro Broek WIT

Voor coureurs is het beschermen tegen hoge temperaturen cruciaal, en de Sparco RW 10 Shield Pro Broek WIT is een essentieel onderdeel van hun Nomex-kledingpakket.

Deze broek is ontworpen met een naadloze constructie en is ultralicht om maximaal comfort te garanderen wanneer deze onder een overall wordt gedragen. Het heeft X-Cool-technologie die aanzienlijke voordelen biedt.

De broek bestaat uit microcapsules die een actief bestanddeel bevatten dat wordt vrijgegeven wanneer een bepaalde temperatuur wordt bereikt. Het actieve bestanddeel, menthol, helpt de lichaamstemperatuur van de coureur te verlagen.

Het bestanddeel wordt langzaam vrijgegeven, waardoor deze technologie blijft werken, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien is de broek ook antibacterieel.

Nomex-broeken spelen een essentiële rol als brandwerende laag, houden het lichaam van de coureur droog en beschermen hen tegen hoge temperaturen.

Nomex is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, die de kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie van de broek bepalen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bovendien moeten de racekleding (race-overall, balaclava), schoenen en handschoenen voldoen aan de minimumnorm van FIA 8856-2018.

De lijst van gehomologeerde racekleding is op aanvraag beschikbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website.

Bovendien moet het ondergoed ook voldoen aan de FIA-norm 8856-2018 en brandwerend zijn.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Fabrikant

Discipline

Maatkeuze Sparco Onderkleding

XXL, L/XL, S/M, XS