Sparco RW 10 Shield pro Balaclava ZWART

95,59

Sparco RW 10 Shield pro Balaclava ZWART maakt deel uit van de nieuwste lijn Nomex/Onderkleding-kledij van Sparco. Door zijn ultralichte gewicht en extra platte stiksels is deze balaclava een van de meest comfortabele opties op de markt en heeft de hoofdsok ook een opening voor het drinksysteem. Bovendien voldoet deze hoofdsok aan de laatste homologatie FIA 8856-2018.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Sparco RW 10 Shield pro Balaclava ZWART

Sparco RW 10 Shield pro Balaclava ZWART beter bekend als de Nomex hoofdkap – heeft een naadloze voorkant met een opening voor het drinksysteem, zodat deze comfortabel onder je helm zit. Behoort tot de nieuwste Nomex / Onderkleding die Sparco heeft ontworpen. Deze balaclava is het lichtste ondergoed dat goedgekeurd is volgens FIA 8856-2018 homologatie en SFI 3.3.

Dankzij het gebruik van meta-aramide en elastan is de Sparco RW 10 Shield pro Balaclava ZWART extra elastisch en toch zeer brandvertragend.

Deze balaclava is verkrijgbaar in één maat en is gemaakt van hetzelfde materiaal als het bijbehorende shirt, broek en sokken.

Een lijst van gehomologeerde racekleding is op verkrijgbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website. Bovendien moet het ondergoed van het type “brandvrij” zijn volgens de FIA-norm 8856-2018.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline