Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel

680,02776,82

De Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel is uitgerust met een waterafstotende stof waardoor deze ideaal is voor offroad gebruik en beschikt ook over een gloednieuwe rugleuning met geïntegreerde lendekussens. Deze kussens zorgen voor extra ondersteuning en comfort, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en uw lichaam in de juiste positie blijft, zelfs tijdens intense races.

Beschrijving

Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel

Ontdek de geavanceerde Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel, een meesterwerk van innovatie en comfort. Deze stoel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende coureurs die streven naar prestaties van het hoogste niveau. Door zijn waterafstotende stof is deze autostoel ideaal voor off-road gebruik.

De Sparco Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel is uitgerust met een gloednieuwe rugleuning met geïntegreerde lendekussens. Deze kussens zorgen voor extra ondersteuning en comfort, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en uw lichaam in de juiste positie blijft, zelfs tijdens intense races.

De stoel heeft ook een afneembare beensteun en zitkussen. Dit maakt het mogelijk om de stoel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en comfortniveau. U kunt de beensteun en het zitkussen verwijderen of aanpassen om de perfecte pasvorm te creëren voor uw specifieke behoeften.

Om ervoor te zorgen dat de Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel stevig wordt bevestigd, is deze uitgerust met M8 zijdelingse bevestigingen met een afstand van 290 mm. Dit zorgt voor een veilige en stabiele installatie, waardoor u met vertrouwen achter het stuur kunt zitten, wetende dat uw stoel stevig op zijn plaats blijft.

Naast de technische kenmerken biedt de Sparco EVO QRT X waterafstotende autostoel ook een oogstrelend design. Het strakke en gestroomlijnde uiterlijk geeft uw interieur een sportieve en moderne uitstraling. De hoogwaardige materialen en vakmanschap waar Sparco bekend om staat, zorgen voor duurzaamheid en langdurige tevredenheid.

Ervaar de ultieme zitervaring en til uw rijprestaties naar een hoger niveau met deze toonaangevende autostoel.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Fabrikant

Maat

Standaard, L, XL