Alpinestars Race V3 Nomex ondermuts – Anthraciet

FIA 8856-2018 54,95

Alpinestars Race V3 Nomex ondermuts – Anthraciet is verplicht te dragen tijdens wedstrijden waar de FIA 8856-2018 van toepassing is, het is belangrijk om vooraf goed te informeren bij de raceorganisatie welke reglementeringen er van toepassing zijn.

Beschrijving

Alpinestars Race V3 Nomex ondermuts – Anthraciet

Alpinestars Race V3 Nomex ondermuts – Anthraciet is een FIA Approved muts gefabriceerd van Nomex® om onder je helm te dragen.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Wasbaar op 30°C, niet drogen in de droogtrommel.  Het respecteren van de wasvoorschriften verhoogt de levensduur van de kledij.  Nomex kledij mag je nooit blootstellen aan direct zonlicht om verkleuring te vermijden.

Verplicht te dragen tijdens wedstrijden waar de FIA 8856-2018 van toepassing is. Belangrijk om vooraf goed te informeren bij de raceorganisatie welke reglementeringen er van toepassing zijn!

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1  Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Nomex

Niet enkel de overalls, maar ook de schoenen, het ondergoed, de handschoenen en de rijdersmutsen zijn nu gemaakt uit deze synthetische vezel, dat een aramide is net als het verwante materiaal Kevlar. Het is niet enkel opgewassen tegen hitte en vuur, maar beschermt de rijder ook tegen bijtende gassen en zuren.

Samengevat, om optimaal de Alpinestars NomexRace v3 Balaclava te ervaren, kan deze balaclava gecombineerd worden met ademend ondergoed zoals het Alpinestars Nomex Autoracing Top Race v3 Anthraciet FIA of Alpinestars ZX V3 Nomex sokken!

 

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 15 × 11 × 22 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.