Vanaf dinsdag 10 JANUARI 2023 GEOPEND!

Alpinestars ZX EVO v2 Nomex hoofdsok – Fluo geel

FIA 8856-2018 79,95

Alpinestars ZX EVO v2 Nomex hoofdsok – Fluo geel FIA homologatie 8856-2018. Speciaal ontworpen met ultra functioneel materiaal voor meer luchtcirculatie opdat de haren eveneens niet kunnen verstikken en op lange termijn haaruitval zal minimaliseren.

Alpinestars ZX EVO v2 Nomex hoofdsok – Fluo geel

Alpinestars ZX EVO v2 Nomex hoofdsok – Fluo geel heeft een Coolmax effect door de microperforatie in de stof kan de huid en de haren beter ademen waardoor het haar niet zal verstikken en op lange termijn de haaruitval zal minimaliseren.
Tijdens de inspanning zal het hoofd koel blijven ‎met verhoogde concentratie als gevolg.

ZX EVO V2 Balaclava is een zeer luchtdoorlatende nomex muts zonder naden met elastich weefsel. 1 Maatvoering.

ZX V3 Nomex T-shirt en broek zijn van hetzelfde materiaal ontworpen.

Geschikt voor machinewas. Gebruik het gewone programma, met een maximale temperatuur van 30° Celsius. Er kan ook normaal gecentrifugeerd worden.  Niet in de droogtrommel.

De race kledij (race-overall, balaclava) alsook de schoenen en handschoenen moeten minimum voldoen aan de norm FIA 8856-2018.  De lijst van gehomologeerde race kledij is beschikbaar op simpele aanvraag bij RACB Sport of via de officiële FIA website. Bovendien zal het ondergoed van het type ‘brandvrij’ moeten zijn volgens de FIA norm 8856-2018.

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1 Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Samengevat, om optimaal de Alpinestars ZX V2 nomex balaclava te ervaren, kan dit ondergoed gecombineerd worden met ademende raceschoenen zoals de Alpinestars Supermono raceschoenen of de Alpinestars Tech 1 Z V2 autoschoenen!

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven