Alpinestars Race Nomex balaclava Fia homologatie Lichtgrijs

44,95

Alpinestars Race Nomex balaclava Fia homologatie Lichtgrijs is verplicht te dragen tijdens wedstrijden waar de FIA 8856-2000 van toepassing is, het is belangrijk om vooraf goed te informeren bij de raceorganisatie welke reglementeringen er van toepassing zijn.

Alpinestars Race Nomex balaclava Fia homologatie Lichtgrijs

Alpinestars Race Nomex balaclava Fia homologatie Lichtgrijs is een FIA Approved muts gefabriceerd van Nomex® om onder je helm te dragen.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Wasbaar op 30°C, niet drogen in de droogtrommel.  Het respecteren van de wasvoorschriften verhoogt de levensduur van de kledij.  Nomex kledij mag je nooit blootstellen aan direct zonlicht om verkleuring te vermijden.

Verplicht te dragen tijdens wedstrijden waar de FIA 8856-2000 van toepassing is, het is belangrijk om vooraf goed te informeren bij de raceorganisatie welke reglementeringen er van toepassing zijn.  Bij een FIA 8856-2000 homologatie dien je een helmmuts, brandvertragende t-shirt, broek en kousen te dragen.

1 Maatvoering.

Beschikbare kleuren wit of zwart.

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 15 × 11 × 22 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.