Sparco LAP Autosporthandschoen FIA

FIA8856-2000 95,60

Sparco LAP Autosporthandschoen FIA heeft een ultra lichte een-lagige suede palm en padding aan de knokels, 100% van meta-aramide.  Deze heeft een kwalitatieve handschoenen met een verbeterde grip en speels design.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Sparco LAP Autosporthandschoen FIA

Sparco LAP Autosporthandschoen FIA heeft een ultra lichte een-lagige suede palm en padding aan de knokels, 100% van meta-aramide.  Deze heeft een kwalitatieve handschoenen met een verbeterde grip en speels design.  Deze handschoen is geproduceerd uit 100% Jersey meta-aramide. Extra passende vorm en bevat een elastische pols met een velcro sluiting voor een verbeterd comfort. De naden zijn aan de binnenkant. De handschoen heeft een ultra lichte een-lagige suede palm en padding aan de knokels.

Wanneer u aan autosportwedstrijden gaat deelnemen, is van toepassing dat de meeste organisatoren in hun reglementen de eisen voor deze kledingstukken hebben opgenomen. In het algemeen geldt; veiligheid staat voorop; laat u zich goed informeren alvorens autosporthandschoenen aan te schaffen.

Een groot scala aan race handschoenen wordt aangeboden. Veelal gemaakt van nomex en voorzien van uiteenlopende (kwaliteiten) extra “bekleding” zoals suède, rubber, al dan niet voorzien van nopjes om een goede grip op het stuur te krijgen. Niets zo lastig en vervelend als een stuur dat door je handen glijdt terwijl je het niet wilt. Pijnlijk o.a. voor de handpalmen en onderarmen. De suède heeft vaak even wat gebruik nodig om wat vettig te worden en de grip te krijgen.

Sparco LAP Autosporthandschoen FIA in diverse maten en kleuren verkrijgbaar in dit type handschoen.

 

Gewicht 1 kg
Maatkeuze Sparco Handschoen

8 (Maat XS / Handomtrek zonder duim 16,5-19 cm), 9 (Maat S / Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), 10 (Maat M/ Handomtrek zonder duim 20-24 cm), 11 (Maat L/ Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), 12 (Maat XL/ Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm)

Scroll naar top