Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting, Black Weekend Deals alleen geldig in onze fysieke winkel!

Rallyhandschoen Trendy P1 Advanced Racewear Black

Rallyhandschoen Trendy P1 Advanced Racewear Black ergonomische FIA handschoen voor gebruik in rally, auto, track days, karting,… Met haar iets stretchy pasvorm en een elastische gedeelte aan de achterkant van de pols voelt de handschoen aan als een tweede huid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Rallyhandschoen Trendy P1 Advanced Racewear Black

Rallyhandschoen Trendy P1 Advanced Racewear Black ergonomische FIA handschoen voor gebruik in rally, auto, track days, …

De P1-Grip is een FIA gehomologeerde handschoen gemaakt van een enkele vorm van genaaide stof, wat betekent dat de handschoen vervaardigd is met slechts één enkele exterieur naad, deze geeft de handschoen een uitzonderlijk geschikt gevoel voor de gebruiker waardoor het comfort drastisch verbeterd. De pre-gevormde vingers met gedrukte silicone design, dit ook op de palm, verbetert de grip op het stuurwiel gegeven van een verbeterd gevoel van controle. Met haar iets stretchy pasvorm en een elastische gedeelte aan de achterkant van de pols voelt de handschoen aan als een tweede huid.

Maatkeuze P1 Handschoen

8 – Medium, 9 – Large, 10 – XL, 11 – XXL, 12 – 3XL

Scroll naar top