Alpinestars Tech 1ZX FIA premiumhandschoen Wit Zwart Rood

159,95

Alpinestars Tech 1ZX FIA premiumhandschoen Wit Zwart Rood flexibele handschoen, maximale bewegingsvrijheid. De palm is ontworpen met een vernieuwende gripbehandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend grip gevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Wissen

Alpinestars Tech 1ZX FIA premiumhandschoen Wit Zwart Rood

Alpinestars Tech 1ZX FIA premiumhandschoen Wit Zwart Rood is een handschoen ontworpen om aan de eisen te voldoen van de piloten die veel belang hechten aan een maximaal stuurgevoel.

Handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde, deze eigenschappen geven een optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.

De palm is ontworpen met een vernieuwende grip behandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend grip gevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers door de aanwezigheid van strectch in het materiaal.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maatvoeringen.

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top