fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

P1 Advanced Racewear – Montecarlo

P1 Advanced Racewear – Montecarlo FIA goedgekeurde schoen, 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent in de logo’s.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

P1 Advanced Racewear – Montecarlo FIA goedgekeurde schoen

P1 Advanced Racewear – Montecarlo FIA goedgekeurde schoen, 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent in de logo’s.

P1 Racewear is een Italiaans gevestigde onderneming die trots is in het ontwerpen en vervaardigen van topkwaliteit, comfortabele racewear voor zowel de Clubman en Professionele rijder. Alle P1 Racewear is ontworpen en gefabriceerd in hun Italiaanse fabriek. P1 Racewear – “Made for Drivers, by Drivers”.

Voor het bovenwerk van de schoen zijn de materialen Wisley van volnerf en suèdeleer gecombineerd voor een geweldige look, hoge duurzaamheid en comfort. De tong en kraag zijn gemaakt van zachte aramidestof voor buitengewoon comfort en pasvorm. De kraag van de raceschoen is aan de achterkant lager uitgesneden voor meer bewegingsvrijheid. Verder is de schoen voorzien van een band om de enkel aan te spannen. Met een antislip, antistatische, olie- en brandstofbestendige rubberen zool geeft de raceschoen de ultieme grip en en het beste autogevoel.

Kenmerken van de P1 Advanced Racewear – Montecarlo FIA goedgekeurde schoen

  • FIA-classificatie: 8856-2000 goedgekeurd
  • Beschikbaar in de maten 41 tot 46
  • Gebruikte materialen: Wisley van volnerf, Suèdeleer en een zachte aramidestof
  • Kleur: zwart met fluo gele details
  • Lager uitgesneden kraag
  • Een band om de enkel aan te spannen
  • Antislip, antistatische, olie- en brandstofbestendige rubberen zool.

 

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Kleur

Zwart

Maatkeuze P1 Schoen FIA

37 (US 5), 38 (US 6), 39 (US 7), 40 (US 7,5), 41 (US 8,5), 42 (US 9), 43 (US 10), 44 (US 11), 45 (US 11,5), 46 (US 12,5)

Collectie

2023 TSL

Scroll naar boven