Alpinestars TECH-1 Z V2 Autoraceschoenen

349,95

Alpinestars TECH-1 Z V2 Autoraceschoenen zijn FIA gekeurde schoenen. Deze schoenen zijn zeer flexibel omdat ze worden gefabriceerd uit speciaal leder. Het Alpinestars sluitsysteem, zorgt ervoor dat de autosportpiloot de schoen goed strak rond de voet kan aanbrengen.

Beschrijving

Alpinestars TECH-1 Z V2 Autoraceschoenen

Alpinestars TECH-1 Z V2 Autoraceschoenen zijn FIA gekeurde schoenen. Deze schoenen zijn erg flexibel omdat ze worden gefabriceerd uit speciaal leder.
Het Alpinestars sluitsysteem, gebaseerd op de Moto GP schoenen, zorgt dat de autosportpiloot de schoen goed strak rond de voet kan aanbrengen.
Bovendien bevat de laatste Tech 1 Z V2 een elastische kraag bovenaan de schoen met een geprint design. Deze zorgt ervoor dat er geen wrijving ontstaat bij de enkel, en de raceschoen alsook meer ondersteuning geeft aan de de voet en enkel. Bovendien zorgt het elastische materiaal van de sok dat je enkels niet worden afgekneld.
Om de schoen vlot aan te trekken, zijn er zowel voor als achteraan lipjes aangebracht die in de binnenzijde van de schoen vasthangen.
De onderzool bestaat van voor naar achter uit exclusief rubber van Alpinestars, die afkomstig is van het F1 programma waardoor er een optimale grip en pedaalgevoel is. De geperforeerde panelen die voorzien zijn in de schoen zorgen ervoor dat de voeten niet opzwellen en geeft een super comfortabel gevoel.

Kenmerken van Alpinestars TECH-1 Z V2 Autoraceschoenen
  • Merk: Alpinestars
  • Model: TECH-1 Z V2
  • Kleur: Zwart, fluo oranje en wit
  • Homologatie: 8856-2018
  • Gemaakt van speciaal leder
  • Alpinstars traditioneel symmetrisch veter systeem voor een nauwkeurige sluiting en een nauwe pasvorm om flexibiliteit en pedaalcontrole te verzekeren met bescherming voor je enkels
  • Elastische kraag boven aan de schoen met design om wrijving tegen te gaan
  • Lipjes om de schoen vlot aan te krijgen
  • Exclusief rubber afkomstig van het F1 programma voor optimale grip, een goede steun en een maximaal pedaalgevoel
  • En laserperforaties voor ademend vermogen en het opzwellen van de voeten tegen te gaan

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1  Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 40 × 30 × 15 cm
Maat kiezen

35, 45,5, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 47, 48

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.