Alpinestars FIA Raceschoenen SUPERMONO V2

419,95

Alpinestars FIA Raceschoenen SUPERMONO V2  is het model van raceschoenen dat op het verlanglijstje staat van elke racepiloot. Namelijk dit is de schoen samengesteld uit speciaal leder ‎met microperforatie voor optimale luchtdoorlaatbaarheid en maximaal pedaalgevoel.

Beschrijving

Alpinestars FIA Raceschoenen SUPERMONO V2

Alpinestars FIA Raceschoenen SUPERMONO V2 is het model van raceschoenen dat op het verlanglijstje staat van elke racepiloot. De schoen is gemaakt uit speciaal leder ‎en heeft laserperforaties voor optimale luchtdoorlaatbaarheid om opgezwollen voeten tegen te gaan. Door het gebruik van het speciale leder is de schoen stevig met behoud van verfijnde look.
Deze schoenen voldoen aan de nieuwe FIA 8856-2018 homologatie norm. Bovendien beschikt deze schoen over Alpinstars’ traditioneel symmetrisch innovatief sluitingsysteem opgebouwd uit hoogwaardige materialen voor een nauwkeurige sluiting en een nauwe pasvorm om flexibiliteit en pedaalcontrole te verzekeren met bescherming voor je enkels.
Een elastische kraag bovenaan de schoen met een geprint design. Deze zorgt ervoor dat er geen wrijving ontstaat bij de enkel, en de raceschoen alsook meer ondersteuning geeft aan de de voet en enkel. Bovendien zorgt het elastische materiaal van de sok dat je enkels niet worden afgekneld.
De onderzool is gefabriceerd uit 1 deel met als resultaat een optimale grip, goede steun en draagcomfort en maximaal pedaal gevoel.

Samengevat, elk detail van de Supermono is ontworpen om uit te blinken onder de zwaarst denkbare race omstandigheden en eisen de bestuurders de ultieme pasvorm en gevoel.

Kenmerken van

Alpinestars FIA Raceschoenen SUPERMONO V2

  • Merk: Alpinestars
  • Model: supermono V2
  • Kleur: Zwart en wit
  • Homologatie: 8856-2018
  • Gemaakt van speciaal leder
  • Alpinstars traditioneel symmetrisch veter systeem voor een nauwkeurige sluiting en een nauwe pasvorm om flexibiliteit en pedaalcontrole te verzekeren met bescherming voor je enkels
  • Exclusief rubber afkomstig van het F1 programma voor optimale grip, een goede steun en een maximaal pedaalgevoel
  • En laserperforaties voor ademend vermogen en het opzwellen van de voeten tegen te gaan
  • Elastische kraag boven aan de schoen met design om wrijving tegen te gaan

In combinatie met de Alpinestars Hypertech V2 overall hebben je een outfit waar je lichaam optimaal kan functioneren.

Immers is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1  Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maat kiezen

35, 45,5, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 47, 48

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.