Alpinestars autoracing overall GP Tech

1.149,95

Alpinestars autoracing overall GP Tech is  een ultralicht overall voor gebruik in de autosport, rally of drifting. De duurzame materialen die in de GP Tech V3 verwerkt zijn geven een mooie uitstraling voor piloot en sponsoren.

Beschrijving

Alpinestars autoracing overall GP Tech

Alpinestars autoracing overall GP Tech is de ideale basis om te personaliseren. De duurzame materialen die in de GP Tech V3 verwerkt zijn geven een mooie uitstraling voor piloot en sponsoren.
Dit is een een 3-lagig Nomex racepak, welke gefabriceerd is met zeer hoogwaardige technieken om de piloten in optimale omstandigenheden de race laten uit te oefenen, waardoor de piloot minder snel zal vermoeid zijn door goede ventilatie. Het gewicht komt op 325gr/m².
Dit pak is voorzien van broekzakken, zachte kraag met velcrosluiting en elastiek aan het uiteinde van de benen en armen. Een aanpassend model met voorgevormde knieën.
Stretchpanel is zowel voorzien aan de armen, onderrug en knieën waardoor de piloten een optimaal rijderspositie kunnen aannemen.

Eveneens voldoet het racepak aan de nieuwe FIA 8856-2018 homologatie. Door het stretchpaneel in de rugzijde, passende vorm en de innoverende technieken ontworpen door Alpinestars heeft de piloot een maximale voldoening met het dragen van een Alpinestars GP Tech V3.

Wasbaar op 30*C, tijdens het drogen niet blootstellen aan direct zonlicht. Dit racepak kan gecombineerd worden met het Alpinestars Nomex ondergoed, of bijhorende racehandschoenen!

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1  Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Extra informatie

Afmetingen 40 × 30 × 15 cm
Maat kiezen

62, 66, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64

Andere suggesties…