fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Alpinestars Tech Vision Graphic FREE

1.635,001.935,00

Alpinestars Tech Vision Graphic 7 is één van de 7 layouts die het creatief team van Alpinestars voor jou heeft uitgewerkt!  Enkel nog je naam en sponsorlogo’s toevoegen.  Uw Alpinestars Tech Vision FIA gehomologeerde overall vervaardigd via sublimatietechniek welke door de FIA instantie geautoriseerd is.

Artikelnummer: Alpinestars Tech Vision Graphic FREE Categorieën: , , , Tags: , ,

Alpinestars Tech Vision Graphic FREE

Alpinestars Tech Vision Graphic FREE zijn de mogelijkheden bijna oneindig.  Wil je graag de layout van je racewagen verwerkt op het design van je overall?  Dien je te racen in de kleuren van je sponsor onder een bepaalde reclamecampagne dan is dit de ideale tool om met een kwaliteitsvolle overall de boodschap over te brengen aan je fans en klanten.  Laat je creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen patroon en bepaal met welke kleuren en logo’s je het patroon invult!

De Alpinestars Tech Vision FIA gehomologeerde overall wordt geproduceerd via sublimatietechniek welke door de FIA instantie geautoriseerd is, hierdoor zal u een certificaat overhandigd worden bij aflevering van uw overall.

Alpinestars Tech Vision omvat dezelfde technische kenmerken als een Alpinestars GP Tech.

  • Opgebouwd uit een 3-lagig Nomex
  • FIA 8856-2018
  • Wasbaar 30 graden

Gefabriceerd met zeer hoogwaardige technieken om de piloten in optimale omstandigheden de race laten uit te oefenen, waardoor de sportman minder snel zal vermoeid zijn door goede ventilatie. Dit pak is voorzien van broekzakken, zachte kraag met velcro sluiting en elastiek aan het uiteinde van de benen en armen. Voorgevormde knieën. Stretchpanelen zijn zowel voorzien aan de armen en onderrug waardoor de piloten een optimale rijders positie kunnen aannemen. Immers is het pak zéér ademend, prima van pasvorm en volledig personaliseerbaar.

Deze raceoverall kan gecombineerd worden met het Alpinestars Nomex ondergoed, of bijhorende schoenen en racehandschoenen!

Hoe gaan we te werk?

  1. Verschaf ons voldoende informatie ivm. de layout van je wagen, reclamecampagne, ….
  2. Vervolgens plaatsen wij hierop de logo’s
  3. Goedkeuring van het digitaal ontwerp door de klant
  4. Standaard maatvoering of Opmeting in professionele omkadering met de Alpinestars Made -To-Measure kit (tegen meerprijs) + Foto’s in je nomex ondergoed
  5. Productie 6 weken na goedkeuring van digitaal ontwerp door de klant
  6. Aflevering raceoverall met FIA certificaat

Alpinestars is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

Wenst u graag meer advies omtrent een race overall volledig op maat en in jouw eigen stijl, neem dan gerust contact met ons.

Gewicht 0,25 kg
Prijsinformatie - Maatvoering

Standaardmaat, Made-to-measure

Scroll naar boven