Aanbieding!

Sparco TRAVEL

118,70

Sparco TRAVEL is ideaal voor een optimaal reisgemak waarbij je geen ruimbagage wilt of mag inchecken.  Door zijn compacte formaat kan je race outfit of je vrijetijdskledij in meenemen.

Beschrijving

Sparco TRAVEL

Sparco TRAVEL is ideaal voor een optimaal reisgemak waarbij je geen ruimbagage wilt of mag inchecken.  Door zijn compacte formaat kan je race outfit of je vrijetijdskledij in meenemen.  Deze handbagage trolley is ideaal voor een citytrip met name dankzij het compacte formaat, het licht gewicht, soepel rollende wielen en de flexibiliteit van de koffer is het een perfecte handbagagekoffer. Een handbagagekoffer wordt ook wel vaak trolley genoemd en is onmisbaar wanneer je met het vliegtuig, trein of auto reist.

Ga je een weekend weg naar de races of heb je een vliegvakantie gepland? Dan is een trolley voor handbagage, ook wel cabin trolley genoemd, heel praktisch voor het hoogstnoodzakelijke. Hierin neem je alles overzichtelijk mee.

Handbagage met :

  • afmeting van H 25 x L 55 x D 35
  • gewicht van 3kg
  • inhoud : 48 liter

Sparco biedt een uitgebreid gamma voor alle bagageoplossingen, zowel voor je race outfit als voor je vrijetijdskledij.  Sparco staat garant voor kwaliteit en betrowbaarheid.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 55 × 35 × 25 cm
Fabrikant

Collectie

2023

Discipline

, , ,

Kleur

Zilver, Zwart