Schroth Hans systeem type Protec Pro 40° F1 -Medium

1.818,35

Schroth Hans systeem type Protec Pro 40° F1 -Medium

  • Volledig gefabriceerd met carbon
  • Professionele uitvoering met Vision Advantage Plus straps
  • Gepatenteerde Slipstop Plus.
Artikelnummer: 42462 Categorie: Tag:

Schroth Hans systeem type Protec Pro 40° F1 –

Medium

Schroth Hans systeem type Protec Pro 40° F1 -Medium is volledig gefabriceerd met carbon.  Professionele uitvoering met Vision Advantage Plus straps en gepatenteerde Slipstop Plus.

Gewicht  500 gr.

Schroth Hans systeem type Protec Pro 40° F1 enkel beschikbaar in Medium.

 

Waar dient op gelet te worden bij de aankoop van een hans systeem?

Een ‘niet lekker’ zittend systeem duidt vaak op een ‘verkeerd’ systeem of een verkeerde toepassing. Het juiste type veiligheidsgordels dient correct te zijn gemonteerd, maar ook zijn de gordelgaten in de stoel van belang. Het is vanzelfsprekend dat de correcte, voor FHR-systemen geschikte helm dient te worden gebruikt.

Daarnaast zijn er nog enkele zaken van belang. De HANS-systemen zijn in verschillende ‘hoeken’ leverbaar. Deze ‘hoeken’ (10, 20 of 30 graden) worden bepaald door de hoek waarmee de rug ten opzichte van het hoofd staat als men in de auto zit. In een formuleauto ligt de rijder immers meer en is dus een 30◦ HANS-systeem veel beter geschikt dan een 20◦ HANS-systeem dat weer beter is bij toerwagens. Ook zijn HANS-systemen in drie verschillende maten leverbaar; dit zijn breedtematen (S, M, L) enkel de 40° versie is verkrijgbaar in Medium.

 

Gewicht 2 kg
Scroll naar top