fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Sparco Club J-1

96,80

Sparco Club J-1 zonder FIA homologatie  is een kwalitatieve helm die geschikt is voor trackdays, bieden een minimale bescherming, geen brandwerende binnenvoering.

Artikelnummer: 003317NR Categorieën: , Tags: , ,

Sparco Club J-1

Sparco Club J-1 helm zonder FIA homologatie heeft een ATM buitenschaal, ECE gekeurd, geen brandvertragende binnenvoering.  Geschikt om te dragen tijdens het rijden op race circuits, off road, streetraces, …

De micrometic kinband snelsluiting zorgt ervoor dat u met een simpele beweging de kinband kunt sluiten en openen.  U kunt de helm gemakkelijk opzetten en de perfecte pasvorm ervaren.

De comfortabele binnenvoering maakt dat de Sparco Club J-1 aangenaam aanvoelt. De helm is overigens leverbaar in meerdere maten vanaf maat XS tot en met maat XXL, eenvoudig op te bergen in de diverse helmtassen.

Bent u op zoek naar een integraal helm zonder homologatie? Neem dan een kijkje bij de Sparco Club X1.

Echter niet zeker welke helm het beste bij jou profiel past, neem dan zeker contact met ons om samen te overlopen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw vooropgesteld budget.  Belangrijk om weten is waarvoor je helm gaat gebruiken heb je een trackday op Circuit Zandvoort, Zolder, Spa Francorchamps of Raceway Venray dan kan je deze helm perfect gebruiken maar als je aan een race gaat deelnemen moet je verplicht een helm dragen met FIA keuring.

Volgende maatvoeringen zijn van toepassing:

  • XS = 53-54 cm
  • S = 55-56 cm
  • M = 57-58 cm
  • L = 59-60 cm
  • XL = 61-62 cm
  • XXL = 63 cm
Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Maatkeuze Sparco helm

XS (hoofdomtrek 53-54 cm), S (hoofdomtrek 55-56 cm), M (hoofdomtrek 57-58 cm), L (hoofdomtrek 59 cm), XL (hoofdomtrek 60 cm)

Discipline

Andere suggesties…

Scroll naar boven