Arai helm GP Jet 3 Open helm – Wit zonder hans clips

599,00

Arai helm GP Jet 3 Open helm – Wit zonder hans clips dé open helm voor touringwagen met M6 studs voorzien van een CLC (complex laminate Construction) buitenschaal met de Hyper Ridge versteviging aan de onderzijde voor een hoge stijfheid.

Wissen
Artikelnummer: 1912 Categorieën: , ,

Arai helm GP Jet 3 Open helm – Wit zonder hans clips

Arai helm GP Jet 3 Open helm – Wit zonder hans clips dé open helm voor touringwagen met M6 studs voorzien van een CLC (complex laminate Construction) buitenschaal met de Hyper Ridge versteviging aan de onderzijde voor een hoge stijfheid.

Tevens is deze helm voorzien van een uitneembaar Nomex interieur en wangstukken. Snell/FIA keuring 8858 SA2010.
Ideaal voor gebruik tijdens trackdays, rally, coaching, … inbouw van communicatie optioneel afhankelijk van het type radio syteem.

Waarom Arai?

Een Arai helm staat voor kwaliteit, handwerk en veiligheid;

De Familie Arai verbond zijn naam aan dit kwaliteitsproduct en hierdoor is “goed genoeg” niet van toepassing. De familie is trots op hun productie die hun eigen filosofie volgt.
De Arai producten mogen enkel deze naam dragen als de makers ervan volledig overtuigd zijn van de kwaliteit en de veiligheid van elk afzonderlijk gemaakt item.

Belangrijke fout die vaak gemaakt word: het is niet de standaard maar de helm die je beschermd!
Een standaard word bepaald door bevoegde instanties en dit is voor Arai de basis om te beginnen werken, hiervoor werken met de “Arai in-house” test standard.
Hierdoor garanderen zij een superieure kwaliteit voor hun geproduceerde producten.

Door een hechte samenwerking met de piloten in verschillende race klassen worden de aspecten kwaliteit, veiligheid en comfort elke keer weer verbeterd.
Onderscheid tussen de dag dagelijkse klant en de ondersteunde piloten is er bij Arai niet, de helmen voor oa F1, Nascar, Karting, MotoGP, … worden gewoon uit de productie genomen om de desings naar die respectievelijke piloten te customizen.

Arai houd vast aan het moto: “Smooth shape for better protection”
Dit houd in dat zij elke helm produceren met een zo rond mogelijke buitenschaal.
De mooie ronde vorm van Arai is gemaakt om bij contact met het asfalt te “glijden” zonder onnodige omwentelingen te creëren.

Bij Arai word 99% van het werk van bij de basis tot het afgewerkt product met de hand gedaan door hoogwaardig getrainde arbeidskrachten.
De buitenschaal van dit uitmuntende product word vervaardigd uit 27 losse onderdelen.
Door de afzonderlijke onderdelen op belangrijke punten in de helmschaal te plaatsen word de kwaliteit en de sterkte van deze helm gewaarborgd.
Elke schaal bestaat uit een polyester samenstelling die over de gehele helm 3mm dik is.

De kwaliteit is een van de primerende factoren binnen het bedrijf en zodoende word elke helmschaal gecontroleerd en bij meer dan 2 foutjes worden deze vernietigd.
Elke stap die aan de helm word ondernomen word getekend door de arbeider die het werk voor zich nam, hierbij controleren de arbeiders elkaars werk.

Gewicht 2 kg
Fabrikant

,

Maatkeuze Arai Racing

Small (hoofdomtrek 55-56 cm), Medium (hoofdomtrek 57-58 cm), Large (hoofdomtrek 59-60 cm), XL (hoofdomtrek 61-62 cm)

Translate»
Scroll naar top