-10%

Sparco Bagagezak Universe

139,15 125,24

Sparco Bagagezak Universe geeft je een georganiseerde trip naar de racebaan. Afmeting 40 x 81 x 35. Inhoud 110 Liter. Sparco heeft diverse bagagetassen in zijn gamma aanwezig.

Artikelnummer: 016429NR Categorieën: , , , Tags: ,

Sparco Bagagezak Universe

Sparco Bagagezak Universe kan je op een georganiseerde wijze naar de racebaan gaan.

  • Formaat : H 40 cm x B 91 cm x D 37 cm)
  • Materiaal : Polyester 600
  • Separaat helm en schoen compartiment
  • Reflecterende striping
  • Waterbestendig
  • Stevige wielen

In deze handige Sparco Bagagezak Universe opbergtas is er, naast ruimte voor uw race outfit ook voldoende plaats voor allerlei toebehoren. kleur zwart met geborduurd Sparco logo.  De onderkant en zijkant van deze sporttas is gemaakt van waterdicht tarpaulin. Daardoor krijgt men niet te maken met een volledig natte sportzak en vooral geen natte inhoud. Kan voor andere sporten gebruikt worden, zoals voetbal, tennis, enzovoort. Een echte aanrader voor elke sportfanaat!  Wens je een groter formaat? Hier vind u een overzicht van tal van andere mogelijkheden qua bagage oplossingen.

Sparco

Sparco’s autosport-, kartkleding en helmen zijn al vele jaren geliefd bij autocoureurs en karters. Het Italiaanse merk staat bovendien garant voor hoogwaardige en veilige racekleding en helmen waarbij gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Uiteindelijk kunt u de collectie het best omschrijven als Italiaans topdesign.  Sparco brengt duurzame producten op de markt die met de nodige know how ontworpen en getest zijn alvorens ze in productie gaan en dit over gans hun productenlijn.

 

 

Gewicht 5 kg
Afmetingen 91 × 40 × 37 cm
Translate»
Scroll naar top