Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
-12%

SpeedDeal ZAMP Blauw Helmpakket #2

667,95Bespaar 91,00

SpeedDeal ZAMP Blauw Helmpakket #2

SpeedDeal ZAMP Blauw Helmpakket #2 is een helmpakket dat zowel voor de autosport als de karting kan dienen. Het pakket bestaat uit goederen van Zamp tegen aantrekkelijke prijs.

ZAMP FIA Z20 Vizier Prism Blauw

74,99
ZAMP FIA Z20 Vizier Prism Blauw De vizieren van de Zamp Z-20 reeks zijn ontworpen om op alle helmen van de Zamp RZ Reeks te passen. De Zamp Z-20 vizieren zijn 3mm dik. Alle Z-20 vizieren worden ook geleverd met een anti-fog coating.

Zamp RZ 70E Switch blauwe Autosport Helm

649,00
Zamp RZ 70E Switch blauwe Autosport Helm. Deze helm is voorzien van het nieuwe DDAIR-SYSTEM, een nieuw dual density relief systeem voor lucht integratie. Volledige 360-graden luchtkanalen zorgen voor een ultieme luchtstroom. Koele lucht komt de helm binnen, warme lucht verlaat de helm.
Wissen

Zamp Helmtas

34,95
Zamp Helmtas. Ontworpen met de racer in het achterhoofd, deze stijlvolle en professionele tas heeft een zachte binnenvoering om uw helmen te beschermen. Wil je je helm veilig en beschermd bewaren tussen de wedstrijden door? De Zamp Helmtas is een eenvoudig en aantrekkelijk ontwerp van zwart en grijs. De perfecte add-on accessoire voor elke Zamp Helm eigenaar.

SpeedDeal ZAMP Blauw Helmpakket #2

SpeedDeal ZAMP Blauw Helmpakket #2 is een helmpakket dat zowel voor de autosport als de karting kan dienen. Het pakket bestaat uit goederen van Zamp tegen aantrekkelijke prijs.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • Vizier: HASZF20BP
  • Helm: H760C31
  • Helmtas: HB002003

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Scroll naar boven