Schuberth Forced Air Scoop – Small connector

114,95

Schuberth Forced Air Scoop – Small connector is monteerbaar op Schuberth SP1 en SF4

Beschrijving

Schuberth Forced Air Scoop – Small connector

Monteerbaar op Schuberth type:

  • SP1 Carbon
  • SF4 Carbon

Wie is Schuberth?

Hoofdbescherming gemaakt in Duitsland. Dat is waar SCHUBERTH al meer dan 70 jaar voor staat. Schuberth maakt sinds de jaren 40 allerlei soorten beschermende helmen. Vanaf 1954 konden de eerste motorrijders een SCHUBERTH-helm dragen. Dit was het begin van een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Sinds de oprichting zijn er talloze motorhelmen geproduceerd en verkocht. En talloze tevreden klanten zweren bij hun “SCHUBERTH”.

SCHUBERTH ontwikkelt en produceert tegenwoordig in Magdeburg aan de Elbe.Het portfolio: helmen voor arbeidsveiligheid, politie, brandweer, Formule 1 sport en motoren. Gerenommeerde Formule 1-coureurs vertrouwen op SCHUBERTH-helmen, net als de vele redders en beschermers uit de professionele sector. De ingenieurs bedenken voortdurend nieuwe oplossingen en doen onderzoek in onze eigen windtunnel. De helmen worden getest en geperfectioneerd op de klimaattestbank of in het akoestisch laboratorium zodat uw helm tot in de puntjes perfect is. ELKE MOTORHELM IS HANDGEMAAKT – VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE STAP.

SCHUBERTH-helmen worden tegenwoordig naar 55 landen geëxporteerd. Noord-Amerika wordt sinds 2010 geleverd via een eigen dochteronderneming in de VS. Naast de VS zijn er SCHUBERTH-vestigingen in Italië en Thailand.

Verder heeft Schuberth ervaring met sterke merkambassadeurs zoals Nico Hülkenberg of Felipe Massa en hoge kwaliteitsnormen in combinatie met een sterk product. De passie van de medewerkers, de hoge eisen van de klanten en hun aandacht voor detail zorgen ervoor dat ze steeds het best mogelijke product afleveren.

Extra informatie

Fabrikant

Kleur

Zwart

Discipline

Kleur

Transparant

Maatkeuze

6 mm, 7 mm, 9 mm, 15 mm