Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Arai GP7 Vizier Anti Fog Lichtgetint + Pink

188,95

Dit vizier is ideaal onder natte omstandigheden. Arai GP7 Vizier Anti Fog Lichtgetint + Pink  bevat een anti-fog sticker, waardoor kans op aandamping van het gezichtsveld zeer klein wordt!

EAN: N/A Artikelnummer: AR50-01617 Categorie: Tags: , , , , ,

Arai GP7 Vizier Anti Fog Lichtgetint + Pink

Arai GP7 Vizier Anti Fog Lichtgetint + Pink is gemaakt voor het model Arai GP-7 . Dit vizier is ideaal onder natte omstandigheden. Het originele Arai vizier bevat een anti-fog sticker, waardoor kans op aandamping van het gezichtsveld zeer klein wordt!

Extra dimensie

De extra kleur ‘pink’ biedt een heldere weergave van de kleuren maw. nog een duidelijker zicht.

Maximale veiligheid

Voor een maximale veiligheid van je gezichtsveld is het sterk aangeraden om originele accessoires van Arai Helmet te gebruiken, zodoende dat bij steenslag op je vizier dit niet in stukjes breekt.   Het gebruiken van niet originele vizieren kan bij steenslag voor onaangename verrassingen zorgen ter hoogte van de ogen…

Waarom Arai?

5 KEER GEÏNSPECTEERD

Ja. Niet een keer, maar in totaal vijf keer. Iedere Arai helm wordt geïnspecteerd door verschillende kwaliteit inspecteurs. Bovendien, van ribbels in de shell naar het gebied van verf, van shell inspectie om de eindcontrole, telkens wanneer een ambachtsman aan een helm werkt, inspecteert hij het in detail om ervoor te zorgen dat de klant een perfect eindproduct krijgt. In elke Arai vindt u de handtekening van de man die het gemaakt heeft.

Waarom originele Arai onderdelen kopen bij Speedwear ?

  • Originele onderdelen en accessoires: bieden optimale veiligheid en identiteit.
  • Perfect opgeleid personeel: wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Arai worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: onze medewerkers maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Arai werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: wij gebruiken de door Arai voorgeschreven onderdelen.
  • Advies met ervaring: dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle producten en programma’s in detail en zijn wij perfect in staat om u advies op maat te geven.
Gewicht 1 kg
Fabrikant

Scroll naar boven