Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!

Arai GP7 Tear Offs (6 pcs)

49,95 44,96

Extra bescherming op het vizier van de Arai GP7 autosporthelm. Elke verpakking van de Arai GP7 Tear Offs (6 pcs) omvat 6 stuks.

Arai GP7 Tear Offs (6 pcs)

Arai GP7 Tear Offs (6 pcs) is eenvoudig aan te brengen op het vizier van de Arai GP7 autosporthelm.  Instructies voor het aanbrengen op het vizier worden bijgeleverd.

Waarom originele Arai onderdelen kopen bij Speedwear ?

  • Originele onderdelen en accessoires: bieden optimale veiligheid en identiteit.
  • Perfect opgeleid personeel: wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Arai worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: onze medewerkers maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Arai werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: wij gebruiken de door Arai voorgeschreven onderdelen.
  • Advies met ervaring: dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle producten en programma’s in detail en zijn wij perfect in staat om u advies op maat te geven.
Reiniging van je vizier

Alvorens je tear off aan te brengen op je vizier is het verstandig om eerst het oppervlak van het vizier te reinigen.  Reinig het vizier door middel van gebruik van zachte zeep.  Gebruik echter nooit een product dat alcohol bevat want daardoor word het vizier bros en bestaat de kans dat het kan barsten, hetgeen zeer gevaarlijk is bij een ongeval. Een gebroken vizier heeft namelijk messcherpe randen en is dus levensgevaarlijk… Vertrouw meer op speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen om vizieren te reinigen.

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Scroll naar top