Sparco GRID kuipstoel QRT

465,85

Sparco GRID kuipstoel QRT is gefabriceerd met nieuwe QRT-technologie, de EVO-stoel.  Deze heeft een antislipstof om de schouders en de stoel te bedwingen, een nieuw kussen verdeeld in 2 delen en nieuwe stiksels. Nieuwe schoudersteun (alleen voor EVO) voor installatie in kleine voertuigen.

Beschrijving

Sparco GRID kuipstoel QRT

Sparco GRID kuipstoel QRT is gefabriceerd met nieuwe QRT-technologie, de EVO-stoel.  Deze heeft een antislipstof om de schouders en de stoel te bedwingen, een nieuw kussen verdeeld in 2 delen en nieuwe stiksels. Nieuwe schoudersteun (alleen voor EVO) voor installatie in kleine voertuigen. Vastgemaakt met zijdelingse bevestigingen met een afstand van 290 mm.

Gewicht:

Shell 6500 g

Stoel 7300  g

Ontworpen en ontwikkeld in Italië door Sparco, QRT-technologie is bestemd om ‘s werelds lichtste glasvezelframes te genereren en om de kenmerken van de sportstoelen van de toekomst te definiëren. Met deze technologie stelt Sparco nieuwe normen voor de stoelprestaties, waardoor het gewicht van de unit met 30% wordt verminderd in vergelijking met eerdere stoelen, waardoor ongekende mechanische sterkte / gewichtsverhoudingen in sportstoelen in fiberglas mogelijk zijn.

Tip: deze stoel is tevens zéér populair als simulatorstoel

Waarom Sparco?

Sparco staat bekend om zijn jarenlange ervaring en innovatieve ontwikkelingen inzake veiligheid en comfort.  Door hun intense samenwerking met de facbrieksteams in de autosport en rallysport weten zij maar al te goed wat de de noden en eisen voor u als klant zijn voor de aankoop van een kuipstoel.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Kleur

Zwart

Discipline

, ,

Collectie

2023

Hier treft u een overzicht van alle Sparco stoelen met hun desbetreffende afmetingen.

Voor meer informatie, contacteer dan vrijblijvend ons verkoopsteam.

Sparco Kuipstoelen Matentabel