Speedwear POP-UP Iame World Finals 2021 te Adria Raceway van 18/10 tem. 23/10/21 , Winkel te Herentals blijft geopend!

Foliatec Spray Film Set – orange glossy

49,95

FOLIATEC®.com heeft immers een nieuw procédé van folie ontwikkeld welke via een spray aangebracht wordt, dit op vele soorten oppervlaktes.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 2057 Categorieën: , ,

Het principe is zeer eenvoudig : het is voldoende de niet te behandelen delen te beschermen en vervolgens gewoon te starten met de coating aan te brengen. De kit bevat nu een speciale spuitkop om een brede « beneveling » tot stand te brengen. Ook bijgeleverd zijn 16 kaarten voor een makkelijke en originele bescherming.
Voor alle veiligheid raden we aan om vóór u het product aanbrengt een kleine test uit te voeren op een gelijkaardige ondergrond, dit om na te gaan of er geen ongewilde chemische reacties plaats vinden : het zijn uitzonderingen, maar door de aanwezigheid van solventen in deze coating kan dit gebeuren.
Het grote voordeel van deze Spray Film is dat de folie makkelijk kan verwijderd worden waardoor de look van uw auto, moto, helm, enz. zonder problemen tijdelijk kan veranderen tegen een lage prijs. De sprays (400 ml) worden verkocht voor 27,95 euro. Voor grotere oppervlaktes stelt FOLIATEC®.com een set voor van 2 bussen aan 49,95 euro. Dit is voldoende voor bijvoorbeeld 4 velgen.
Als u nog niet overtuigd bent hoeft u maar te kijken naar het nieuwe pallet van kleuren welke FOLIATEC®.com nu voorstelt : vanaf dit jaar is de Spray Film ook verkrijgbaar in zilvergrijs, blinkend geel of blauw tot zelfs roze. Deze nieuwe kleuren vervolledigen het reeds bestaande gamma : goudkleurig, zwart blinkend en mat, antraciet grijs, blinkend grijs, groen, rood of oranje. Al deze kleuren zijn natuurlijk water- en weersbestendig.
Belangrijk om weten is dat de Spray Film een echte beschermlaag is tegen zout, water en zelfs kleine schrammetjes. Er bestaat trouwens een volledig transparante versie , enkel gebruikt ter bescherming. Deze versie (400 ml) kost 22,95 euro.

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Scroll naar top