Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Tillett TR1 Verstelbare stoel runner

179,58

Tillett TR1 Verstelbare stoel runner. De TR1 verstelbare stoel runner set is dubbel vergrendeld voor veiligheid en laat een beenlengte-aanpassing van 25 cm toe. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met autostoelen B1, B2 en B4 bij gebruik van de TB1-beugels.

EAN: N/A Artikelnummer: TR1 Categorieën: , , Tags: ,

Tillett TR1 Verstelbare stoel runner

Tillett TR1 Verstelbare stoel runner. De TR1 verstelbare stoel runner set is dubbel vergrendeld voor veiligheid en laat een beenlengte-aanpassing van 25 cm toe. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met autostoelen B1, B2 en B4 bij gebruik van de TB1-beugels. Ze kunnen ook worden gebruikt onder de TBF1-beugels bij gebruik van stoelen B6 Screamer, B6 XL Screamer en B7 en ook bij het monteren van de B5-stoel in combinatie met TB2- of TB3-beugels, gedraaid onder de stoel waardoor een smalle voetafdruk ontstaat. Bij gebruik van de op de bodem gemonteerde B6-stoel en directe montage van de TR1-geleiders onder de stoel zonder beugels, is een speciale montagekit TK5 met extra spacers nodig. Voor meer info, klik hier. Als de optie van een aan de zijkant gemonteerde B6 wordt gebruikt, hebben de lopers beugelsets nodig die worden gebruikt voor de B6 Screamer, B6 XL Screamer en B7.De TR1-geleiders kunnen ook rechtstreeks aan de onderkant van de W1 / W2-stoelen worden vastgeschroefd, maar alleen wanneer deze stoelmodellen zijn uitgerust met het optionele rugframe. Gewicht: 1,38 kg Houd er rekening mee dat we het sterk aanbevelen om geen stoelverstelgeleiders te gebruiken voor race-gebruik

Tillett Racing Seats

Tillett Racing Seats is gegroeid van een eenmansbedrijf in een garage tot een gloednieuwe speciaal gebouwde fabriek van 22.000 vierkante voet, met een huidige personeelsbestand van 35. Er is nu een Tillett-dealer in de meeste landen over de hele wereld en het merk heeft zich gevestigd als kwaliteitskenmerk in de motorsportindustrie.

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Scroll naar boven