Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Tillett TB3 Aluminum Onderstel B5

143,03

Tillett TB3 Aluminum Onderstel B5.Tillett aluminium zijmontage stoelbeugels voor de B5, 5 mm dikke aluminium montagebeugels voor het B5 autostoeltje. Hiermee kunnen de stoelen worden gekanteld, verhoogd en verlaagd.

EAN: N/A Artikelnummer: TB3 Categorieën: , Tags: ,

Tillett TB3 Aluminum Onderstel B5

Tillett TB3 Aluminum Onderstel B5. Tillett aluminium zijmontage stoelbeugels voor de B5, 5 mm dikke aluminium montagebeugels voor het B5 autostoeltje. Hiermee kunnen de stoelen worden gekanteld, verhoogd en verlaagd. De TB3 is de beugel die u kunt gebruiken als u de stoel rechtstreeks op een vlakke vloer wilt monteren.TB3-beugels kunnen worden gebruikt met TR1-stoelverstelling. Het wordt echter afgeraden om aanpassingslopers te gebruiken op een race- of baandagauto, omdat deze bedoeld zijn voor gebruik op de weg. Het gewicht van de TB3-beugelset is 1,30 kg

  • Bevat: set TB3 aluminium beugels

Tillett Racing Seats Other Ventures

Door de technologie te ontwikkelen om composieten nauwkeurig en efficiënt te produceren, zijn deuren geopend voor andere industrieën. Tillett Racing Seats produceert veel carbononderdelen voor Caterham-auto’s en een aantal andere fabrikanten van kleine voertuigen gebruiken Tillett om verschillende composietcomponenten te produceren. In 1999 werd een nieuw type autostoel gebouwd voor de Caterham R500. Deze stoel was afgeleid van een vorm die oorspronkelijk was gebeeldhouwd voor een bedrijf dat het Westfield Motorsport-centrum wordt genoemd, vandaar de “W1” -vorm die nog steeds bestaat. Vanaf dit begin werd een complete reeks innovatieve autoracestoelen geboren. Het onderzoek en de ontwikkeling verleggen nog steeds grenzen , ze zijn niet alleen de meest compacte 8855-1999 FIA-raceautostoelen die er beschikbaar zijn, maar ook de B7 is de lichtste FIA-goedgekeurde autostoel overal ter wereld. Tillett-stoelen staan ​​altijd open voor ander gebruik voor hun stoelen en ze zijn in de loop der jaren in veel verschillende toepassingen gebruikt, van vliegende auto’s, race-motorboten, cross-Atlantische roeiboten, ultralichten, dwarslaarzen, ski-bobs , elektrische rolstoelen en werden zelfs gebruikt in de ijsracer van James Bond op Die Another Day, de tank in Goldeneye en de aanvalsub in de Gi Joe-film.

 

Gewicht 2 kg
Scroll naar boven