Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Tillett TB2 Aluminum Onderstel voor B5

143,03

Tillett TB2 Aluminum Onderstel voor B5.TB2 aluminium zijmontagebeugels passen bij de B5 autostoel in weg-, race- en circuittoepassingen. Deze zijn 5 mm dik en laten de stoelen kantelen, omhoog en omlaag gaan.

EAN: N/A Artikelnummer: TB2 Categorieën: , , Tags: ,

Tillett TB2 Aluminum Onderstel voor B5

Tillett TB2 Aluminum Onderstel voor B5.TB2 aluminium zijmontagebeugels passen bij de B5 autostoel in weg-, race- en circuittoepassingen. Deze zijn 5 mm dik en laten de stoelen kantelen, omhoog en omlaag gaan.TB2-beugels kunnen worden gebruikt met TR1-stoelafstelgeleiders, een verlaagde vloer, terwijl de koepel aan de onderkant van de stoel nog steeds over de vloer kan schuiven. Het wordt afgeraden om aanpassing runnerson een race of baan dag auto te gebruiken, omdat ze bedoeld zijn voor gebruik op de weg. 1,1 kg Bevat: paar  TB2 aluminium beugels

Tillett Racing Seats Other Ventures

Door de technologie te ontwikkelen om composieten nauwkeurig en efficiënt te produceren, zijn deuren geopend voor andere industrieën. Tillett Racing Seats produceert veel carbononderdelen voor Caterham-auto’s en een aantal andere fabrikanten van kleine voertuigen gebruiken Tillett om verschillende composietcomponenten te produceren.In 1999 werd een nieuw type autostoel gebouwd voor de Caterham R500. Deze stoel was afgeleid van een vorm die oorspronkelijk was gebeeldhouwd voor een bedrijf dat het Westfield Motorsport-centrum wordt genoemd, vandaar de “W1” -vorm die nog steeds bestaat. Vanaf dit begin werd een complete reeks innovatieve autoracestoelen geboren. Het onderzoek en de ontwikkeling verleggen nog steeds grenzen , ze zijn niet alleen de meest compacte 8855-1999 FIA-raceautostoelen die er beschikbaar zijn, maar ook de B7 is de lichtste FIA-goedgekeurde autostoel overal ter wereld. Tillett-stoelen staan ​​altijd open voor ander gebruik voor hun stoelen en ze zijn in de loop der jaren in veel verschillende toepassingen gebruikt, van vliegende auto’s, race-motorboten,  cross-Atlantische roeiboten, ultralichten, dwarslaarzen, ski-bobs , elektrische rolstoelen en werden zelfs gebruikt in de ijsracer van James Bond op Die Another Day, de tank in Goldeneye en de aanvalsub in de Gi Joe-film.

 

 

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Scroll naar boven