Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Tillett TB F1 Steel Brackets (pair)

209,89

Tillett TB F1 Steel Brackets (pair). Het bevestigingssysteem aan de zijkant van de TB F1 is ontworpen om onder de stoel te liggen om een ​​minimale voetafdruk te geven. Dit helpt de plaatsing in smalle en beperkte cockpits.

EAN: N/A Artikelnummer: TB F1 Categorieën: , Tags: ,

Tillett TB F1 Steel Brackets (pair)

Tillett TB F1 Steel Brackets (pair). Het bevestigingssysteem aan de zijkant van de TB F1 is ontworpen om onder de stoel te liggen om een ​​minimale voetafdruk te geven. Dit helpt de plaatsing in smalle en beperkte cockpits. De TB F1-beugels zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn 6 mm dik. Ze passen bij de B6 Screamer, B6 XL Screamer, B7 en B7 XL raceautostoelen. Met de beugels kan de stoel worden gekanteld, verhoogd en verlaagd met behulp van de verschillende gatcombinaties. TB F1-beugels kunnen worden gebruikt met TR1-stoelverstelling. We raden echter af om eventuele stoelverstelling in een raceauto te gebruiken, omdat deze alleen bedoeld zijn voor gebruik op de weg. Set bevat twee aluminium beugels. Een paar weegt 1,2 kg.

Tillett Racing Seats Business

Tillett Racing Seats is gegroeid van een eenmansbedrijf in een garage tot een gloednieuwe speciaal gebouwde fabriek van 22.000 vierkante voet, met een huidige personeelsbestand van 35. Er is nu een Tillett-dealer in de meeste landen over de hele wereld en het merk heeft zich gevestigd als kwaliteitskenmerk in de motorsportindustrie.

Gewicht 2 kg
Scroll naar boven