Speedwear 15Y-01

Speedwear bestaat 15 jaar!
Daarom ontvangt u maar liefst

10% korting*

Uw kortingscode WEB2020

Sparco Circuit QRT racestoel

538,45

Sparco Circuit QRT racestoel is een stoel speciaal gehomologeerd voor de autosport (FIA8855/1999) en is volledig in glasvezel en heeft een grote hoofd -en nekprotectie. De protectie aan het hoofd is herzien voor het verminderen van de kracht en vermoeidheid aan de nek tijdens het nemen van bochten. Er is gewerkt met anti-slip materialen aan de schouders en het kussen.

Artikelnummer: S008019RNR Categorie: Tags: , , ,

Sparco Circuit QRT racestoel is een stoel speciaal gehomologeerd voor de autosport (FIA8855/1999) en is volledig in glasvezel en heeft een grote hoofd -en nekprotectie. De protectie aan het hoofd is herzien voor het verminderen van de kracht en vermoeidheid aan de nek tijdens het nemen van bochten. Er is gewerkt met anti-slip materialen aan de shouders en het kussen.

QRT productie is een nieuwe manier van polyester “sandwich”, constructie van de schelp.  Door een andere samenstelling/richting van matten/… is er een grote winst in gewicht, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit (sterkte, veiligheid), nodig voor de FIA homologatie.

Bijgewerkt met nieuwe QRT-technologie, blijft het Circuit een van de meest gebruikte stoelen in Touring en Rally autoraces. Verkrijgbaar in 2 maten (Circuit II = maat L), het heeft een geïntegreerd DTC-systeem, antislip stof om de schouders en de zitting te bedwingen, een nieuw kussen verdeeld in 2 delen en nieuwe stiksels. Vastgemaakt met zijdelingse bevestigingen met een afstand van 290 mm.

  • Gewicht: Shell 7.200 g
  • Stoel 8.500g

Ontworpen en ontwikkeld in Italië door Sparco, QRT-technologie is bestemd om ‘s werelds lichtste glasvezelframes te genereren en om de kenmerken van de sportstoelen van de toekomst te definiëren. Met deze technologie stelt Sparco nieuwe normen voor de stoelprestaties, waardoor het gewicht van de unit met 30% wordt verminderd in vergelijking met eerdere stoelen, waardoor ongekende mechanische sterkte / gewichtsverhoudingen in sportstoelen in fiberglas mogelijk zijn.

 

Gewicht 10 kg
Fabrikant

Hier treft u een overzicht van alle Sparco stoelen met hun desbetreffende afmetingen.

Voor meer informatie, contacteer dan vrijblijvend ons verkoopsteam.

Sparco Kuipstoelen Matentabel

Scroll naar top